أخوانى الشيعة فى كل مكان هذة رسالة لكم من محب للوحدة العربية والأسلامية فعزرا مقدما لا تفهمونى خطئ فأنا لست متخصص وليس لدى معلومات كثيرة عن الشيعة ولكن المعلومات الواردة تشير أن هناك شقاق بين المذهبين الشيعى والسنى وهذا غير مطلوب فالعداء بين المسلمين لا يصب إلا فى رصيد اليهود وأعداء الأمة الأسلامية والعربية ولهذا نبدأ باسم الله حملة توعية وتصحيح مسار للتقريب بين وجهات النظر بين الشيعة والسنة بالموعظة والنصيحة الحسنة .. ونرجوا أن يشارك فى ذلك الأمر الدعاة لأنهم هم المتخصصون والدال على الخير كفاعلة وهذة أول الخطوات نرجوا من الله تعالى أن يوحدنا وأن نحب بعضنا البعض أرضاء لله تعالى قبل كل شئ
وانتظروا المزيد
شیعیان برادران در همه جا این پیام شما را از عشق ورزیدن به وحدت پیش Fzra عربی و اسلامی انجام من دریافت نمی گناه، من یک متخصص نیست و اطلاعات زیادی در مورد شیعیان ندارند، اما اطلاعات موجود نشان می دهد وجود شکاف بین فرقه های شیعه و سنی و این است فالعداء بین مسلمانان لازم نیست انجام صدمه دیده است نه فقط در تعادل یهودیاندشمنان ملت های عربی و اسلامی است و این شروع در به نام خدا و آگاهی مسیر مبارزات انتخاباتی درست برای پر کردن شکاف بین دیدگاه بین شیعه و سنی نصایح و مشاوره خوب .. و لطفا در آن نقش داشته باشد چرا که آنها هستند که زن واعظان و متخصصان در تگزاس است و این اولین گام لطفا به خدا که ما را متحد می سازد و که ما عاشق یکدیگر برای برآوردن خدا قبل از همه چیز
و منتظر برای اطلاعات بیشتر
وانتظروا المزيد
شیعیان برادران در همه جا این پیام شما را از عشق ورزیدن به وحدت پیش Fzra عربی و اسلامی انجام من دریافت نمی گناه، من یک متخصص نیست و اطلاعات زیادی در مورد شیعیان ندارند، اما اطلاعات موجود نشان می دهد وجود شکاف بین فرقه های شیعه و سنی و این است فالعداء بین مسلمانان لازم نیست انجام صدمه دیده است نه فقط در تعادل یهودیاندشمنان ملت های عربی و اسلامی است و این شروع در به نام خدا و آگاهی مسیر مبارزات انتخاباتی درست برای پر کردن شکاف بین دیدگاه بین شیعه و سنی نصایح و مشاوره خوب .. و لطفا در آن نقش داشته باشد چرا که آنها هستند که زن واعظان و متخصصان در تگزاس است و این اولین گام لطفا به خدا که ما را متحد می سازد و که ما عاشق یکدیگر برای برآوردن خدا قبل از همه چیز
و منتظر برای اطلاعات بیشتر
9/13/2019, 11:30 من طرف Sanae
» المهندسين خ
7/1/2015, 04:18 من طرف زائر
» المهندسين خ
7/1/2015, 04:13 من طرف زائر
» تليفونات برنامج صبايا الخير بقناة النهار
6/27/2015, 09:30 من طرف زائر
» طلب مساعده عاجل
6/21/2015, 14:28 من طرف fatim fatima
» اغاثه
6/17/2015, 10:03 من طرف زائر